Over Ons

Het idee voor SamenUITagenda is ontstaan op SintLucas, kunstschool met opleidingen gericht op de creatief-technische sector in Eindhoven en Boxtel. Studenten en docenten stonden aan de basis van de oprichting van deze site.

De vele positieve reacties op het concept waren een aansporing om SamenUITagenda daadwerkelijk op te richten. Het oorspronkelijke idee werd aangepast, om zo individuele deelnemers én organisaties aan te spreken. Dagelijks werken wij met een aantal vrijwilligers aan nieuwe diensten zodat jij als deelnemer nog meer plezier beleeft aan je account. Tips of suggesties? Of wil je misschien ons team versterken? Laat het ons even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen binnen een aantal dagen contact met je op. Andere gegevens over ons vind je bij contact.

Onze missie

SamenUITagenda brengt mensen tot elkaar!

Onze visie

SamenUITagenda gelooft dat positieve ontmoetingen bijdragen aan geluk! Daarom faciliteren wij gezamenlijk met organisaties en partners ontmoetingen rondom een gevarieerd aanbod aan evenementen en activiteiten. Dat realiseren we in elke stad en voor elke doelgroep in Nederland. Zo maken we ontmoeten samen voor iedereen toegankelijk en plezierig.

Kernwaarden

Samen, Positiviteit, Plezierig, Inclusiviteit, Betrouwbaarheid

"Een mens moet leven. Niet alleen bestaan." (Plutarchus (46 tot minstens 120 n.Chr), historicus en filosoof uit de tijd van het oude Griekenland)