Portals

De wereld is groot, en wij zijn deze wereld beetje bij beetje aan het ontdekken.
Onze taak is om jou te helpen je bezig te houden met de leuke dingen. Wij waren niet tevreden met 'alleen maar' een superhandige interactieve website die je mee laat doen met wat er allemaal aangeboden wordt. Je verdient meer dan dat. Vandaar dit stukje over portals.

De Dikke van Dale omschrijf een portal als volgt: "Een portal is een webpagina die toegang geeft tot websites over een bepaald thema, product, e.d. – ook in samenstelling waarin het eerste lid het thema noemt: boekenportal, chatportal, literatuurportal, muziekportal, sexportal"
Wij koppelen aan SamenUITagenda aparte portals die focussen op specifieke steden, organisaties, plekken en thema’s . We gaan actief op zoek naar wie de leukste, meest boeiende en relevante evenementen om te ontmoeten aanbiedt voor deze verschillende portals. Hieronder zie je een lijst met portals die op dit moment actief zijn.

Als jij een van de mensen of bedrijven bent die dingen organiseert, geweldig! Als je ons net zo graag wil ontmoeten als wij jou - neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Elke stad of thema portal wordt beheerd door een portalbeheerder. Wil je ook portalbeheerder worden van een bestaande portal van SamenUITagenda of heb je zin om zelf een portal te starten stuur dan even een berichtje naar info@samenuitagenda. Dan nemen we in een aantal dagen contact met je op. Wil je als organisatie of vereniging een eigen portal of pagina op SamenUITagenda kijk dan even bij zakelijk.

Name/ Type Portal Beheerder bereikbaar via:
Steden Portals  
Amsterdam Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rotterdam Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Utrecht Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Maastricht Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Een eigen stadsportal beheren? mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   
Thema portals  
Wordt aan gewerkt!  
   
 Eigen Portals Organisaties  
Vitalis WoonZorg Groep Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eindhoven Sport (Gemeente Eindhoven) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ENevents (Eindhoven News) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vitalis Parc Imstenrade Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

"Hoopvol uitzien naar betere tijden moet niet louter gevoel blijven, maar het moet een gevoel zijn dat zich omzet in een daadwerkelijk doen" (Onbekend)