Organisaties

Er zijn speciale community-pagina's in Utrecht. Deze zijn er voor o.a. culturele instellingen, buurthuizen, sportverenigingen, dansscholen en horeca gelegenheden. Je kunt eenvoudig een groep starten rondom je favoriete organiatie, oproepen plaatsen voor andere liefhebbers en direct met hen in contact komen!

Top Evenementen

Elke stad heeft zijn top-evenementen. Wil je een groep starten rondom topevenement 1, top-evenemenent 2, top-evenement 3?  Wil je een oproep plaatsen om samen met andere liefhebbers te gaan? Ga dan direct naar één van de top-evenementen pagina's en ga aan de slag.

Wijken

Wil je mensen ontmoeten in een bepaalde wijk in Utrecht. Dan kan dat op onze speciale wijkpagina's. Kijk bijvoorbeeld even op de wijkpagina van Wijk 1, of Wijk 2. Je kunt hier direct een oproep plaatsen of zelf een groep starten om mensen uit de wijk te ontmoeten.

Partners

Veel van onze partners willen het ontmoeten zo optimaal mogelijk faciliteren. Ze willen niet alleen laten zien welke evenementen ze organiseren maar ook dat mensen rondom hun aangeboden evenementen makkelijk met elkaar in contact kunnen komen.  Nieuwsgierig wie dat allemaal zijn en wat ze allemaal organiseren? 

Wil je meer weten over het SamenUIT-initiatief? Lees hier meer info >>

Evenementen van Partners