Zakelijk

Wij houden van activiteiten. En we houden van de mensen en bedrijven die ze organiseren. Is dat wat jij doet in het dagelijks leven? Dan willen we elkaar misschien beter leren kennen.

Onze klanten huren ons in om een groter publiek te bereiken en om meer deelnemers te verzamelen, door hun activiteiten aan te bieden en te adverteren op onze interactieve evenementen-website. We laten het organiseren van activiteiten over aan de experts (en enthousiastelingen!); wij maken het alleen makkelijker, leuker, en winstgevender.

Uniek in het netwerk van samenUITagenda zijn onze portals. Die helpen onze klanten hun evenement onder de aandacht te brengen bij hun specifieke doelgroep(en) en faciliteren ook direct het ontmoeten tussen hun bezoekers. Hoe groot je bedrijf ook is: jij wilt de hele wereld laten weten wat je te bieden hebt en dat maken we met deze portals makkelijker en zichtbaarder. Er zijn inmiddels al een aantal portals in gebruik. Werp maar eens een blik op vitalis.samenuitagenda.nleindhovensport.samenuitagenda.nl of enevents.samenuitagenda.nl. Handig voor onze bezoekers om direct leuke evenementen te vinden per stad, per thema of gewoon bij leuke organisaties.

Naast de portalen hebben we uiteraard de SamenUIT-dienst. Dit is misschien wel het belangrijkste onderdeel van onze site. Gebruikers kunnen zelf oproepen plaatsen en eigen interessegroepen starten. Onze klanten faciliteren hiermee het ontmoeten. Er is natuurlijk niets mooier om samen leuke activiteiten te ondernemen. Als dat dan ook nog gebeurt bij de organisaties die dit faciliteren dan is dat alleen maar mooi.

We werken met van alles, van gemeentes tot organisaties, en van hobbygroepen tot kleine ondernemers. Ongeacht de grootte en frequentie van een evenement of activiteit, wij willen het graag soepeler laten verlopen. De wereld is gewoon leuker op die manier.

Als je graag een groter publiek wilt bereiken, het ontmoeten wilt faciliteren voor jouw doelgroep of organisatie, je graag wilt sponsoren of ondersteunendan hebben we een heleboel te bieden. Wil je meer weten neem dan gerust contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Binnen een aantal dagen nemen we dan contact met je op om eens van gedachten te wisselen. Je kunt alvast kijken op partnerprogramma, sponsorprogramma of hele presentatie. De algemene voorwaarden zijn deponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59853948.

"Wachten tot je genoeg weet om volstrekt verantwoord te handelen, is jezelf op non-actief zetten." Jean Rostand (1897-1977), Frans schrijver