Wat is het SamenUIT-initiatief?

In elke stad willen wij ervoor zorgen dat mensen bij elkaar komen en elkaar kunnen ontmoeten. Of je nu 20 jaar in een stad woont, toerist bent, zakelijke bezoeker, expat, international, allééngaand, gelukkig getrouwd, vrouw, man, oud of jong. Het maakt niet uit. SamenUIT is geschikt voor iedereen die wil ontmoeten.

Faciliteren van ontmoeten
Het ontmoeten willen we op verschillende manieren faciliteren. Allereerst is er een UITagenda, met leuke evenementen, waarbij gebruikers zelf oproepen kunnen plaatsen. Een tweede mogelijkheid is het starten van interessegroepen waarbij anderen makkelijk kunnen aansluiten en waarin veilig oproepen geplaatst kunnen worden.

Speciale SamenUIT-evenementen
Een andere en wellicht de laagdrempeligste manier is het gezamenlijk aanbieden, met partners vanuit allerlei gebieden, van evenementen waarbij ontmoeten gegarandeerd wordt en waarbij de bezoeker wordt ontvangen door de organisator zelf. De gedachte is dat er altijd een hoeveelheid van deze SamenUIT-evenementen zichtbaar wordt op de site waar iedereen altijd welkom is en waarbij je zoals gezegd altijd met anderen kunt ontmoeten.

Responsive image


Aansluiten als organisator
In elke stad kunnen organisaties aansluiten bij het inititiatief. Je kunt aansluiten op verchillende manieren. Belangrijk is om te weten dat het je als organisatie veel oplevert maar dat er ook een aantal zaken van je wordt verwacht.
We werken volgens een stappenplan waarbij je in zeer korte tijd, met weinig geïnvesteerde tijd, direct kunt instappen en profiteren. Je wordt als organisator direct voorzien van allerlei hulpmiddelen om het intitiatief gezamenlijk te promoten. Van visitekaartjes zijn er maandelijkse flyers met top 10 ontmoet evenementen, social media acties, etc.
We zijn nog druk in opbouw maar wil je geïnformeerd worden over de mogelijkheden mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk ook even bij zakelijk.

Responsive image

 

Responsive image